شاید شنیده باشید که میگویند نباید نگران قند موجود در میوهها بود،
چون یکی از موارد طبیعی موجود در آن است. در واقع نگران بودن یا نبودن به
مواردی بستگی دارد. مسلما میوهها سرشار از مواد مغذی هستند و اگر قرار است
قند دریافت کنید بهترین کار جذب آن به همراه مقدار زیادی ماده مغذی است.
از سوی دیگر، بدن برخی بهتر از دیگران قند را کنترل میکند، و اگر شما از
افرادی هستید که به رژیمهای کم کربوهیدرات خوب پاسخ میدهید، پس باید
مراقب باشید. اگر برایتان امکانش وجود دارد گلوکز خونتان را چک کنید تا
ببینید هر میوه ( یا غذا ) چه تاثیری روی آن دارد.
خبر خوب: میوه هایی که کمترین قند را دارند جزو آن دسته از میوهها هستند که بیشترین مواد مغذی را در خود جای داده اند، از جمله آنتی اکسیدانها و دیگر غذاهای گیاهی.
میوه هایی که کمترین قند را دارند
مقدار کمی لیمو شیرین
ریواس
انواع توت
تمشک
قره قات
میوه هایی که قند کم تا متوسط دارند
توت فرنگی
پاپایا
هندوانه
هلو
شلیل
بلوبری
طالبی
خربزه
سیب
زرد آلو
گریپ فروت
میوه هایی که کمی قندشان بالا است
آلو برقانی
پرتقال
کیوی
گلابی
آناناس
میوه هایی که قند بسیار بالایی دارند
نارنگی
گیلاس
انگور
انار
انبه
انجیر
موز
• میوههای خشک، مانند خرما، کشمش، زرد آلوی خشک و آلو