سامیه عبدی س گفت: غذاهایی که در گروه غذاهای زود هضم قرار
میگیرند از دستگاه گوارش سریع عبور میکنند و قند خون را بالا میبرند.
وی ادامه داد: غذاهای دیرهضم معمولاً 8 ساعت در دستگاه گوارش میمانند، در حالیکه غذاهای زود هضم فقط 3 تا 4 ساعت در معده هستند.
این کارشناس تغذیه گفت: بطور کلی کربوهیدراتها زود هضم و مواد غذایی چرب و پرفیبر دیر هضم هستند مثل حبوبات و لبنیات.
عبدی تصریح کرد: غذاهای زود هضم مثل کلوچهها و نان برشته ، غلات، برنج.در گروه
میوهها نیز که نسبت به سبزیجات هضم راحتتری دارند، هندوانه، خربزه،
طالبی، انگور زود هضم هستند اما میوه هایی مثل سیب، موز، آلو و انجیر دیرتر
هضم میشوند.
وی افزود: سبزیجاتی مثل کلم، ترهفرنگی، پیاز و هویج
هضم دیرتری دارند. غذاهای چرب و سرخ شدنی دیرهضم هستند مثل ناگتهای سرخ
شده.غذاهای تند، کاکائو و شکلات نیز دیرهضم هستند.