نوعی
شور خانگی به همراه غذای اصلی در بین اهالی کشور آلمان وجود دارد که برای
سلامت بدن و جلوگیری از بروز بیماریهای قلبی و ابتلا به سرطان بسیار مفید
است.
گفتنی
است، طرز تهیه این شور بسیار آسان است و مردم کشور آلمان به دلیل مصرف آن
همراه غذاهای خود از سلامتی بیشتری نسبت به مردمان سایر کشورهای جهان
برخوردار هستند.
برای
درست کردن این شور تنها کافی است کلم را به قطعات دلخواه تقسیم کرده و
آنگاه در محلول آب و نمک قرار داده، در بطری محتوی کلم و آب نمک را محکم
بسته و در جای خنک قرار داده تا فرآیند تخمیر کلم انجام شود.
پس
از 10 روز این شور برای مصرف آماده است و بویژه میتوان آن را به همراه
انواع غذاهای گوشتی مورد استفاده قرار داد تا فرآیند تخمیر غذا سریعتر صورت گیرد و از تبدیل گوشت به مواد سمی در روده جلوگیری شود.
این
شور همچنین میتواند نقش مکمل درمانی برای افرادی باشد که دچار مشکل لاغری
ژنتیکی هستند، زیرا در روده این افراد باکتریهای مفید به میزان کم وجود
دارد و مصرف مواد غذایی تخمیرشده میتواند باعث کندی در روند کاهش وزن شده و
علاوه بر تقویت باکتریهای مفید روده موجب افزایش سوخت و ساز و ایجاد
تعادل در وزن بدن شود.
متخصصان
حوزه سلامتی مصرف این چاشنی را به دلیل کمی کالری و فیبر فراوان یک خوراکی
مفید برای رفع گرسنگی، هضم غذا و تقویت قوای بدنی میدانند.
به
دلیل ویژگی جالب شباهت ذائقه بین اهالی دو کشور ایران و آلمان، مردم ایران
نیز به خوردن چاشنی همراه با وعدههای اصلی غذایی خود عادت دارند. چاشنی
خانگی آلمانی میتواند با اندکی تغییر مطابق با طبع غذایی ایرانیها در
کنار غذا مورد استفاده قرار گیرد و به این ترتیب از ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی و انواع سرطانها پیشگیری کرد.