جمعه ۱۴ اردیبهشت سال ۱۴۰۳

خواص کدو تنبل برای سرماخوردگی

کدو تنبل را به صورت خام یا بخارپز میل کنید. حواستان باشد که نباید مدت طبخ آن را طولانی کرد، زیرا ممکن است خواص آن از دست برود. همچنین می‌توانید از آن در تهیه‌ی یک سوپ عالی در کنار سایر مواد غذایی بهره بگیرید تا خاصیت درمانی آن بیشتر شود. معمولا در کشورهای خارجی از کدو تنبل برای پخت انواع پای، شیرینی و دسر و کیک بسیار استفاده می‌کنند و نماد جشن هالووین که مخصوص کودکان است، می‌باشد.

کدو تنبل باعث پیشگیری از گلودرد در هنگام ابتلا به زکام و سرماخوردگی می‌شود و همچنین می‌تواند از شدت سرفه بکاهد و دوره‌ی سرماخوردگی را کاهش دهد. از خواص دیگر کدو تنبل این است که از سنگ مثانه در کودکان جلوگیری می‌کند و مصرف تخم آن برای کاهش التهاب مفاصل و کمک به درمان پروستات مفید می‌باشد.



پیام یا سوال خود را برایمان بفرستید

پر کردن فیلد های ستاره دار الزامی می باشد.*

*