چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت سال ۱۴۰۴

ایرانی‌ها ۳ برابر استاندارد جهانی نمک می خورند

جلال‌الدین میرزایی، وجود چک لیست‌های نظارتی بر مراکز فست فود را ناظر بر ظاهر قضیه عنوان کرد و افزود: این مسئله چیزی را تغییر نمی‌دهد و فست فود یعنی، روغن، نمک و شکر بیشتر.

وی گفت: سطوح اولیه پیشگیری در امر فست فودها ضروری است تا بیماری‌های غیر واگیر را، منتج به کاهش بار بیمار شدن کند.

میرزایی ادامه داد: مسئولان وزارت بهداشت اخیرا به سوی پیشگیری از بیماری‌ها روی آورده اند و آمارها نشان می‌دهد اگر به موقع در حوزه بیماری غیر واگیر وارد شویم، جواب می‌دهد.

وی گفت: بر این اساس بین ۶۰ تا ۸۰ درصد بار، بیمار شدن کاهش می‌یابد؛ به عنوان مثال در حوزه مصرف نمک، روزانه ۱۲ گرم نمک مصرف می‌شود؛ درحالیکه استاندارد جهانی روزانه ۵ گرم است و قطعا در فست فود این عامل بیشتر مشهود است.

همچنین فرسا، کارشناس اداره بهداشت غذایی و اماکن عمومی وزارت بهداشت در خصوص بازرسی‌های صورت گرفته بر مراکز فست فود، گفت: «چک لیست‌های خاصی تهیه شده و این کار در چندین چارچوب از جمله بهداشت فردی افراد صورت می‌گیرد.

وی افزود: همکاران ما در طرح تحول سلامت یکسری فعالیت‌ها را در حوزه تولید فست فود انجام داده اند؛ نظارت بر تولید مواد غذایی در اختیار غذا و دارو است و اگر دکتر دیناروند تایید کردند، قطعا در حوزه نیتریت و نیترات در این مواد مشکلی نداریم!


پیام یا سوال خود را برایمان بفرستید

پر کردن فیلد های ستاره دار الزامی می باشد.*

*