جلالالدین میرزایی، وجود چک لیستهای نظارتی بر مراکز فست
فود را ناظر بر ظاهر قضیه عنوان کرد و افزود: این مسئله چیزی را تغییر نمیدهد و فست فود یعنی، روغن، نمک و شکر بیشتر.
وی گفت: سطوح اولیه پیشگیری در امر فست فودها ضروری است تا بیماریهای غیر واگیر را، منتج به کاهش بار بیمار شدن کند.
میرزایی ادامه داد: مسئولان وزارت بهداشت اخیرا به سوی
پیشگیری از بیماریها روی آورده اند و آمارها نشان میدهد اگر به موقع در
حوزه بیماری غیر واگیر وارد شویم، جواب میدهد.
وی گفت: بر این اساس بین ۶۰ تا ۸۰ درصد بار، بیمار شدن کاهش مییابد؛ به عنوان مثال در حوزه مصرف نمک، روزانه ۱۲ گرم نمک مصرف میشود؛
درحالیکه استاندارد جهانی روزانه ۵ گرم است و قطعا در فست فود این عامل
بیشتر مشهود است.
همچنین فرسا، کارشناس اداره بهداشت غذایی و اماکن عمومی وزارت
بهداشت در خصوص بازرسیهای صورت گرفته بر مراکز فست فود، گفت: «چک
لیستهای خاصی تهیه شده و این کار در چندین چارچوب از جمله بهداشت فردی
افراد صورت میگیرد.
وی افزود: همکاران ما در طرح تحول سلامت یکسری فعالیتها را
در حوزه تولید فست فود انجام داده اند؛ نظارت بر تولید مواد غذایی در
اختیار غذا و دارو است و اگر دکتر دیناروند تایید کردند، قطعا در حوزه
نیتریت و نیترات در این مواد مشکلی نداریم!